Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νομοθετική ρύθμιση προαναγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον «Ερημίτη» της Κασσιόπης

Ερτημίτης
04 Φεβρουαρίου 2020 / 09:57
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πυροδότησε η χθεσινοβραδινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας, να αναβάλει τη συζήτηση της υψομετρικής μελέτης της επένδυσης στον Ερημίτη

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας από το εξωτερικό τηλεφωνικά στον ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, αναφέρθηκε ειδικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας: «Στο εξωτερικό η Ελλάδα πια πάει πάρα πολύ καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν φθάνει. Πληροφορήθηκα για πάραδειγμα ότι χθες το βράδυ, ο κ. Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας ανέβαλε την ψηφοφορία για την έναρξη του μεγάλου έργου της Κασσιόπης με προσχηματικές δικαιολογίες, απλώς και μόνον γιατί ο ίδιος είναι αντίθετος στην επένδυση. Έχουν παραβιάσει τον νόμο και την προθεσμία, έχει λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση κι έρχεται ένας Δήμαρχος και λέει «Δεν γουστάρω». 
Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε μάλιστα ότι το θέμα θα λύθεί...αλλιώς. Διευκρινίζοντας, απάντησε ότι η κυβέρνηση θα καταφύγει σε πρωτοβουλίες νομοθετικής φύσης, προκειμένου να «ξεμπλοκάρει» η επένδυση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.