Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποχώρησε η παράταξη Τρεπεκλή από τη συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου για τα απορρίμματα

Δημοτικό συμβούλιο
25 Nov 2019 / 18:03
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι δεν παρέλαβαν εισήγηση τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου,

εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Τρεπεκλής, στην αποψινή ειδική συνεδρίαση για τα απορρίμματα.  Πριν ξεκινήσει η διαδικασία ζήτησε να τοποθετηθεί, λέγοντας πως για τα σκουπίδια θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πράγμα που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς εισήγηση από την πλευρά της δημοτικής αρχής.



Αφότου αποχώρησαν τα μέλη της παράταξης Τρεπεκλή, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων, απάντησε ότι δεν υπάρχει εισήγηση διότι το θέμα είναι «συζήτηση για τα απορρίμματα» και δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση. 

Για την απουσία εισήγησης αντίδρασαν επίσης ο Γιάννης Μπορμπότης (Λα.Συ), ο Γιώργος Καρύδης (Επτανησιακή Συμμαχία), ο Λευτέρης Μαρκάτης (Εκκίνηση), ο Σπύρος Πουλής και η Μαρία Δρύ.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.