Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

To υπόμνημα προτάσεων για τον Τουρισμό που κατέθεσε ο Δ. Μπιάγκης στον Μ. Κόνσολα

Δημήτρης Μπιάγκης
24 Οκτωβρίου 2019 / 06:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπόμνημα με δέσμη δράσεων και προτάσεων για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας κατέθεσε την Τετάρτη 23/10/2019 ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Μπιάγκης στον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα

Υπόμνημα με δέσμη δράσεων και προτάσεων για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας κατέθεσε την Τετάρτη 23/10/2019 ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Μπιάγκης στον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης κλιμακίου του Υπουργείου στην Κέρκυρα. Το υπόμνημα κατατέθηκε στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην οποία συμμετείχαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, ο Γεν. Γραμμ. του Υπουργείου κ. Λούλης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Γκερέκου, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Κράτσα, οι Βουλευτές κ.κ. Μπιάγκης και Γκίκας, οι Δήμαρχοι του νομού κ.κ. Μαχειμάρης, Λέσσης, Υδραίου και Βλαχόπουλος καθώς και επρόσωποι φορέων, παραγωγικών τάξεων, επιστημονικών ενώσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Μπιάγκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό, ο οποίος επέδειξε από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για το Αχίλλειο και την Κέρκυρα απαντώντας σε επίκαιρη ερώτησή του στην Βουλή, και χαιρέτησε την επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργείου στο νησί.
«Ελπίζουμε σε μια γόνιμη και διαρκή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού για την εκπόνηση και υλοποίηση ενός σύγχρονου σχεδίου αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος. Θέλουμε ένα τουριστικό προϊόν περισσότερο ανταγωνιστικό, προσφέροντας βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις τόσο για το φυσικό όσο και για το ανθρωπογενές περιβάλλον. Θα είμαστε σε διαρκή επαφή με το Υπουργείο προτείνοντας λύσεις σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού. Στα πλαίσια αυτά καταθέσαμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.
Το υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του βουλευτή παρέλαβε με ικανοποίηση ο Υφυπουργός κ. Κόνσολας που τόνισε χαρακτηριστικά πως αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί μιας γόνιμη και ειλικρινής συνεργασία.