Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλειστές πόρτες βρήκε ο Υπουργός Παιδείας στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας! (video)

Υπουργός Παιδείας
03 Nov 2018 / 09:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν επέτρεψαν στον Υπουργό Παιδείας να μπει στο Εργατικό Κέντρο όπου είχε προγραμματιστεί να μιλήσει για το «νέο Λύκειο».

Οι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί και τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν επέτρεψαν την είσοδο του Υπουργού. Δημιουργήθηκε μικροένταση και τελικά η εκδήλωση ματαιώθηκε, καθώς δεν επετράπη από τους συγκεντρωμένους να ανοίξουν οι πόρτες. 

Όπως ανακοίνωσε το ΠΑΜΕ «κινητοποίηση οργάνωσαν από χτες το βράδυ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Κέρκυρα για την περιφρούρηση του Εργατικού Κέντρου όπου έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση της  νέας φιέστας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο νησί. Με αυτήν την πρωτοβουλία οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος κατέστησαν σαφές ότι δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η νέα φιέστα που διοργάνωσαν ο ψευτοπρόεδρος της Ένωσης Γονέων  και η ξεπουλημένη κυβερνητική-εργοδοτική πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, προσκαλώντας τον υπουργό παιδείας Γαβρόγλου να διαφημίσει τις αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία».

Μεταξύ αυτών που είχαν ήδη προσέλθει για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ήταν  η βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κώστας Γκούσης.