Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάτοικοι Τεμπλονίου: Ντροπή για τη δημοτική αρχή να σύρει συμπολίτες μας στα δικαστήρια

σκουπίδια
02 Ιουνίου 2018 / 19:26

Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί μέσα πάντα στα πλαίσια του νόμου και του δίκαιου, αναφέρει η ανακοίνωση των κατοίκων του Τεμπλονίου

Η κοινή ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Τεμπλονίου & της Επιτροπής Αγώνα για τη χωματερή της Μέσης Κέρκυρας

Την Πέμπτη 30 Μαΐου ολοκληρώθηκε η δική του συμπολίτη  και συναγωνιστή μας στον αγώνα του συλλόγου για την τήρηση της νομιμότητας στην χωματερή (ΧΥΤΑ) Τεμπλονίου.

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος και οι κάτοικοι της περιοχής Τεμπλονίου νοιώθουν βαθιά απογοήτευση ως και ντροπή για την δημοτική αρχή του τόπου, εξ αιτίας των ενεργειών τους εναντίον πολιτών της Κέρκυρας, τους οποίους σύρουν κυριολεκτικά στις αίθουσες των δικαστηρίων κατηγορώντας τους για πράξεις για τις όποιες οι ίδιοι ευθύνονται και τις όποιες, πριν τέσσερα χρονιά (πριν ανέβουν στην εξουσία) επικροτούσαν.

Παρ όλο που τιμωρηθήκαμε για τις τρεις από τις έξι κατηγορίες (ποινή για την αντίδραση του συμπολίτη μας) που επωμιστήκαμε εξ αιτίας του δήμαρχου κ. Νικολούζο, του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ κ. Ασπιώτη και σχεδόν του μισού δημοτικού συμβούλιου, οι οποίοι ανέβηκαν στο Β κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου για να «βρουν νόμιμο χώρο εναπόθεσης» και να διαπιστώσουν αν το φορτηγό με τα σκουπίδια που είχαν μαζί τους «σπινάρει» (λόγια του δήμαρχου στην απολογία του), ενώ στην πραγματικότητα σκοπό είχαν να εξωθήσουν τους κατοίκους σε όποιες πράξεις, αποτέλεσμα των όποιων θα ήταν το αυτόφωρο και η τιμωρία τους , βγήκαμε από την αίθουσα του δικαστηρίου υπερήφανοι και ευγνώμονες για τον τρόπο αντιμετώπισης της δικαιοσύνης , στην αδικία και στην παρανόμια που συντελέστηκε εκ μέρους του Δήμου την συγκεκριμένη στιγμή.

Θεωρούμε ότι, τέτοιες ενέργειες όπως αυτή του δήμαρχου και του αντιδημάρχου καθαριότητας, θα έπρεπε να αποφεύγονται, ιδιαιτέρα εναντίον ανθρώπων οι οποίοι χρονιά υποφέρουν εξ αιτίας των δικών τους ανεύθυνων και επιπόλαιων αποφάσεων και ενεργειών και των ψευδών εκάστοτε υποσχέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, ο δεκάχρονος και πλέον αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί μέσα πάντα στα πλαίσια του νομού και του δίκαιου, ελπίζοντας ότι θα έχουμε την δικαιοσύνη στο πλάι μας, στις προσπάθειες του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για την προστασία της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος της Κέρκυρας.

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ