Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πλειοψηφία της διοίκησης εναντίον του Συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων

εργατικό κέντρο
05 Μαρτίου 2018 / 17:37

Με νέα ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου διατηρεί την κόντρα με τον Σύνδεσμο ξενοδοχοϋπαλλήλων με αφορμή την εκλογή των αντιπροσώπων του στη γενική συνέλευση του Κέντρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως είχαμε ορθά προβλέψει, το θέατρο του παραλόγου με θιασάρχη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων συνεχίζεται... Παρότι το συγκεκριμένο σωματείο ολοκλήρωσε τις εκλογές του αρχές Δεκέμβρη του 2017, αμελούσε εσκεμμένα μέχρι και τα τέλη Φλεβάρη να μας προσκομίσει τα έγγραφα των εκλογών του, ως όφειλε. Κι αφού τους ειδοποιήσαμε ότι πρέπει επιτέλους να τα έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να καλέσουμε τους αντιπροσώπους για τη Γ/Σ, μας τα έστειλαν και πάλι εκπρόθεσμα και προκλητικά, μέσω δικαστικού επιμελητή.
Ακόμη κι εκείνη τη στιγμή, όμως, κράτησαν κρυμμένο το μητρώο μελών του Σωματείου, γιγαντώνοντας τις σκιές που πλανώνται εδώ και καιρό σχετικά με το ποιοι είναι γραμμένοι σε αυτό το πάλαι ποτέ αντιπροσωπευτικό του κλάδου Σωματείο. Εν τούτοις, και προκειμένου να μη ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αποφασίσαμε να δεχτούμε την έστω και ελεγχόμενης εγκυρότητας συμμετοχή των αντιπροσώπων του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Γ/Σ, οι οποίοι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ειδοποιήθηκαν.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο ο άρχων του ψέματος, της παρατυπίας, του χλευασμού των δημοκρατικών και δικαστικών διαδικασιών, του διασπαστικού συνδικαλισμού και του τραμπουκισμού να μας επιπλήττει για δήθεν μη τήρηση των νομότυπων!! Και έμμεσα να μας απειλεί, σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, ότι αν δεν περάσει το δικό του (αναβολή της Γ/Σ), θα φέρει τα στρατιωτάκια του να μας επιβάλλουν την τάξη (του).
Στερεύουν σιγά σιγά τα λόγια για να περιγράφουν αυτές τις καταστάσεις... Ας υπενθυμίσουμε έστω ότι, όπως έγκαιρα γνωρίζουν, και μέσω του τοπικού Τύπου, όλοι όσοι προβλέπονταν να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση (είτε εκλέγησαν μέσω παρατάξεων του ΠΑΜΕ είτε όχι) αυτή θα γίνει την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, στις 17:30.