Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρήκε στέγη!

Ερυθρός Σταυρός
03 Μαρτίου 2018 / 18:33

Η Τράπεζα της Ελλάδος θα παραχωρήσει ακίνητο ιδιοκτησίας της στην πλατεία Νέου Φρουρίου (έναντι ΟΑΕΔ)

Οι αγώνες του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς εξεύρεση στέγης δικαιώθηκαν.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του: «Η Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε, μετά από πολλές μας ενέργειες, αλλά και λόγω της αναγνώρισης της προσφοράς μας στη κερκυραϊκή κοινωνία, να μας παραχωρήσει ακίνητο ιδιοκτησίας της στην πλατεία Νέου Φρουρίου (έναντι ΟΑΕΔ).
 
Ευχόμαστε όλοι οι Κερκυραίοι να σταθούν στο πλευρό μας, ώστε να καταφέρουμε να το επισκευάσουμε και να το κάνουμε αντάξιο του κύρους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση σε όσους έχουν τη δυνατότητα και την επιθυμία να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή με οικοδομικά υλικά, χρώματα, έπιπλα αλλά και τεχνίτες που θα διαθέσουν εαυτόν για να ολοκληρωθεί το ταχύτερον δυνατόν η ολοκλήρωσή του (τηλέφωνο επικοινωνίας 2661028268).
 
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.
Ήρθε η στιγμή να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προκειμένου να καταφέρουμε να στεγάσουμε τις υπηρεσίες και τα προγράμματα μας σε αυτόνομη στέγη, ώστε  να εξυπηρετούμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας και των συμπολιτών μας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς την Τράπεζα της Ελλάδος για την ενέργειά της αυτή».