Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Μέσης Κέρκυρας: Δέκα μέρες προθεσμία στο Δήμο για υλοποίηση των αιτημάτων μας

γενική συνέλευση
02 Φεβρουαρίου 2018 / 12:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευρύ κάλεσμα σε γενική συνέλευση, απευθύνει η νεοσύστατη Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Μέσης Κέρκυρας, προς όλους τους κάτοικους της Μέσης Κέρκυρας.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί,  εφόσον δεν έχουν υλοποιηθεί τα αιτήματα τους σχετικά με τη χωματερή, τα οποία ανακοίνωσαν με Δελτίο Τύπου, κατόπιν συνελεύσεως που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Έτσι με το πέρας των δέκα ημερών από την ημέρα που πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απομάκρυνση των απορριμμάτων εκτός Κέρκυρας, οι κάτοικοι καλούνται να αποφασίσουν πως θα κινηθούν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 31/1/2018 οι κάτοικοι της μέσης Κέρκυρας έκαναν συνέλευση στην πλατεία του χωριού Τεμπλονίου και αποφάσισαν τα εξής:

 1) Δίνουμε δεκαήμερη προθεσμία στον δήμο Κέρκυρας για να απομακρυνθούν τα δέματα από την χωματερή Τεμπλονίου.

2) Τα σκουπίδια που πρόκειται να έρθουν από τους Παξούς αν δεν μπορούν να δεματοποιηθούν λόγω προχωρημένης σήψης δεν πρόκειται να αφήσουμε να θαφτούν στην χωματερή

3) Η απόφαση των κατοίκων όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σταθερή και είναι μια. Καμία επιβάρυνση και χρήση στην περιοχή του Τεμπλονίου και της μέσης Κέρκυρας.