Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απογοήτευση από τον Εξωραϊστικό Τεμπλονίου: Τίποτα δεν αλλάζει

Απορρίμματα
31 Ιανουαρίου 2018 / 10:35
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Δεν φύγαμε ευχαριστημένοι» λέει η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Τεμπλονίου Μάγδα Παπανικολοπούλου στην Ενημέρωση,

σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου αποφασίαστηκε ομόφωνα η διεκδίκηση χρηματοδότησης της μεταφοράς των δεμάτων εκτός Κέρκυρας.
«Ως σύλλογος θεωρούμε ότι η δημοτική αρχή μας εμπαίζει αφού δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της για αλλαγή χωροθέτησης της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, όπως είχε καταγραφεί και στο λεγόμενο "οδικό χάρτη". Όσο για την την αποκατάσταση του Τεμπλονιού που υπόσχεται.η δημοτική αρχή, αυτό θα περιμένουμε να το δούμε».
«Στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε συζήτηση ουσιαστικά μόνο για τα δέματα που έχουν καλύψει το χώρο, γι΄αυτό και όλοι συμφώνησαν για τη μεταφορά τους. Για το μεγάλο ζητούμενο όμως, την αλλαγή χωροθέτησης, δεν έγινε λόγος. Άρα για εμάς δεν αλλάζει τίποτα».
Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Τεμπλονίου θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα για να αξιολογήσει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ενώ πιθανώς θα προγραμματιστεί νέα λαϊκή συνέλευση.
  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.