Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και με λεωφορεία αύριο στο δημοτικό συμβούλιο η Λευκίμμη

Δυναμικό κάλεσμα
29 Ιανουαρίου 2018 / 15:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυναμικό κάλεσμα για προσέλευση στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, απεύθυνε με ανάρτηση της μέσω των σόσιαλ μίντια, η πρόεδρος του συλλόγου «Αλεύχιμμον» Μαρία Κοντομάρη.

 Παράλληλα γνωστοποίησε στους ενδιαφερόμενους ότι θα υπάρχουν λεωφορεία που θα εκτελέσουν τα δρομολόγια προς την πόλη.  

Η ανακοίνωση
«Αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 ΜΜ πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στο Δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει στο Μον Ρεπό ( Κέρκυρα ) . Αύριο πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί !

Ο χώρος που με πλαστές μελέτες επιλέγει για να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας .400 περίπου μέτρα από το Νιοχώρι και την τουριστική ζώνη του Κάβου , πάνω σε υδροφόρο ορίζοντα κλπ. Εκεί θα πηγαίνουν τα σκουπίδια όλης της Κέρκυρας και των Παξών !

Αν λειτουργήσει τα ξενοδοχεία θα κλείσουν ( άρα μιλάμε για οικονομικό μαρασμό της περιοχής ) και το νερό μας ( άρα κάθε φυτό η ζώο ) θα μολυνθεί! Η λειτουργία του ΧΥΤΑ σημαίνει θάνατο για τη ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Εμείς παλεύουμε για ολοκληρωμένη διαχείριση με εργοστάσιο για όλο το νησί !

ΣΩΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ - ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! 

Θα υπάρχουν λεωφορεία .Το ένα θα ξεκινήσει από Δραγωτινά 4.10 και θα περάσει από Νιοχώρι.

Το δεύτερο θα ξεκινήσει από τον περιφερειακό στις 4.30 και θα κάνει στάσεις : Ποτάμι - Άγιοι Θεόδωροι - Ριγγλαδες ( Άγιος Αρσένιος ) - Λιατικα και στον Περιφερειακό Περιβολίου στη διασταύρωση μετά του Λαοποδη .»