Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ευχαριστώ του Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
22 Δεκεμβρίου 2017 / 07:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει με τρόφιμα χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα, που στην πλειοψηφία τους είναι άτομα χωρίς εισοδήματα,

ηλικιωμένοι, άνεργοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, άνθρωποι με αναπηρίες.

Το Περιφερειακό Τμήμα της Κέρκυρας, πιστό στις αρχές και τα ιδεώδη του κινήματος, στήριξε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης δεκάδες συμπολιτών μας μέσω των προγραμμάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και αυτά τα Χριστούγεννα.
 
Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρία Δημουλά και το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμούν να εκφράσουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στο Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας που δώρισε εκατό ατομικά δέματα τροφίμων, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κέρκυρας, το 1ο και το 12ο Δημοτικό σχολείο Κέρκυρας, το Δημοτικό Σχολείο Αλεπούς, το Δημοτικό Σχολείου Βιρού και το Νηπιαγωγείο Λακώνων για τη συγκέντρωση τροφίμων,  τον παιδικό σταθμό Children's World για την πραγματοποίηση Bazaar και τη δωρεά των εσόδων , αλλά και τα σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος, Markato και Lidl που παραχώρησαν χώρο σε κλιμάκια εθελοντών μας προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα.
Πρωτίστως όμως, ευχαριστούν θερμά τους Κερκυραίους συμπολίτες μας για την ευαισθησία και την έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξή τους στο έργο μας, αφού γέμισαν τα κάλαθια μας με τρόφιμα, αλλά και τίμησαν τα χειροποίητα γλυκά μας στο ετήσιο bazaar μας.
 
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και Υγιές Νέο Έτος.