Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1ο Συνέδριο κερκυραϊκού Τουρισμού: Όρος για την επιτυχία η συνεργασία

Συνέδριο κερκυραϊκού Τουρισμού
19 Nov 2017 / 13:02
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Την επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και κοινής στρατηγικής κατέδειξε το 1ο Συνέδριο κερκυραϊκού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Νοεμβρίου στην Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ιόνιο Ακαδημία, έχοντας φιλοξενήσει πλήθος επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων του Τουρισμού από όλη την Ελλάδα.
Την Κυριακή ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας των επαγγελματικών Οργανώσεων (ΓΣΕΒΕΕ) και της Ομοσπονδίας εστιατορικών επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, δυο κορυφαίοι παράγοντες του συνδικαλισμού των επιχειρηματιών (και) του τουρισμού στην ενότητα «Τουρισμός και τοπική οικονομία».
Το σημαντικότερο όλων, ήταν το ενδιαφέρον που διαφάνηκε από τη συμμετοχή της πλειονότητας των κερκυραίων επαγγελματιών και υποδηλώνει, αν μη τι άλλο, την ανάγκη κοινής πλεύσης και κοινού «μετώπου» απέναντι στους κινδύνους που ελλοχεύουν για την τοπική τουριστική οικονομία. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.