Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντονισμός ενόψει της νέας σεζόν

Ένωση Ξενοδόχων
04 Απριλίου 2016 / 15:11

Ενημερωτική συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων, είχε το πρωί ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, κυρίως τα θέματα  της διαχείρισης  και  αποκομιδής των απορριμμάτων, της ύδρευσης, του εξωτερικού φωτισμού,  του καθαρισμού των παραλίων, των διαφημιστικών πινακίδων, καθώς και των έργων  ανάπλασης που βρίσκονται σε εξέλιξη  στην παλιά πόλη  (Ευγενίου  Βουλγάρεως,  Ιονίου Βουλής,  “Πεντοφάναρο” και Ιονίου Ακαδημίας)
Στην αρχή της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε  τους εκπροσώπους  της Ένωσης Ξενοδόχων, για την Τουριστική  έκθεση της Μόσχας, την οποία επισκέφτηκε πρόσφατα και εν συνεχεία έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα που αναφέρονται παραπάνω.
“Ο Δήμος  καταβάλλει προσπάθειες  κάτω από δύσκολες  συνθήκες,  προκειμένου να προστατεύσει την εικόνα του νησιού  και να στηρίξει την τοπική οικονομία. Υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα δεκαετιών. Χρειάζεται συνεργασία  όλων των φορέων  της Κέρκυρας  με τον Δήμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ”, ανέφερε ο κ. Νικολούζος.
 
Στην συνάντηση συμμετείχαν από  την πλευρά του  Διοικητικού  Συμβουλίου   της Ένωσης Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπράμος και τα μέλη του Συμβουλίου, Χαράλαμπος Βούλγαρης, Σπύρος Ρόκας, Ποσειδώνας Θεοδώρου, Σπύρος Μίχας, Κώστας Βλασσερός και Κώστας Μέριανος.