Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεταπτυχιακό για τη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

πανεπιστήμιο Αιγαίου
02 Αυγούστου 2017 / 19:19

Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» είναι η βασική εκπαίδευση και η συστηματική κατάρτιση των φοιτητών πάνω σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη.

ΧΙΟΣ. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου βρίσκεται στην πρωτοπορία της τουριστικής έρευνας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες τουριστικές σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» είναι η βασική εκπαίδευση και η συστηματική κατάρτιση των φοιτητών πάνω σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη. 
Το Μεταπτυχιακό απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master), στις εξής κατευθύνσεις:
Α. Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης 
Β. Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality)
Το ΔΠΜΣ διεξάγεται με πρότυπες μορφές εκπαίδευσης που συνδυάζουν δια ζώσης μαθήματα και παρακολούθηση με ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης. 
Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου, τηλ. : 22710-35322, 22710-35130, φαξ : 22710-35329, e-mail: [email protected], ιστοσελίδα: <http://www.chios.aegean.gr/tourism>, <https://el-gr.facebook.com/DPMSTOURISM>.