Τρίτη 28.04.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χειροπέδες σε 41χρονο και 30χρονο για διακίνηση ουσιών στην Κέρκυρα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΩΞΗ
28 Απριλίου 2026 / 15:06
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Κεντρική και Νότια Κέρκυρα οδήγησαν σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 27 Απριλίου 2026, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, σε ισάριθμες και ανεξάρτητες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Κεντρικής Κέρκυρας 41χρονος ημεδαπός. Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είχε αποκρύψει σε δασώδη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, μέσα σε πλαστικά κυτία, 45 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εμφανίσεις: 434
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.