Σάββατο 18.10.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοσχερής η καταστροφή της επιχείρησης Γογγάκη

ΓΟΓΓΑΚΗΣ
17 Οκτωβρίου 2025 / 08:55
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η φωτιά κατέκαψε τα πάντα. Από μια παλέτα ξεκίνησαν όλα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση κατεψυγμένων του Σπύρου Γογγάκη στην Αλεπού από τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες. Δεν υπάρχουν θύματα.

 

 

 

Oι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται στην πιθανότητα η φωτιά να άναψε από μια παλέτα με ξυλεία. Το αλάρμ της πυρανίχνευσης κτύπησε και στην Πυροσβεστική όμως η εξάπλωση της ήταν ραγδαία και γρήγορα οι φλόγες κατέκλυσαν την εγκατάσταση.

Η επιχείρηση πάντως, σε επικοινωνία με το enimerosi.com, αναφέρεται σε εμπρησμό καθόσον σύμφωνα με τις δικές της εκτιμήσεις η φωτιά ξεκίνησε απ΄ έξω!

 

 

 

Το πρωί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να περιορίσουν τους πυκνούς καπνούς ενώ η όλη επιχείρηση έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση.

Ο δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος ανάρτησε σχετική δήλωση: 

Εκφράζω την θλίψη μου για την τεράστια καταστροφή από την ανεξέλεγκτων διαστάσεων ΦΩΤΙΑ που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις εγκαταστάσεις της μεγάλης κερκυραϊκής επιχείρησης εμπορίας καταψυγμένων προϊόντων ΓΟΓΓΑΚΗΣ, στην Αλεπού.

Τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και έδωσαν πολύωρη μάχη με τη φωτιά, συνέδραμε από την πρώτη στιγμή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας.

Δυστυχώς μια επιχείρηση - πυλώνας του εμπορίου στο νησί μας, έγινε παρανάλωμα του πυρός. Δεν υπάρχει πιά!

Ευχόμαστε στον επιχειρηματία Σπ. Γογγάκη, να έχει το κουράγιο να αντέξει τη μεγάλη δοκιμασία και τη δύναμη να την ξανακτίσει.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.