Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανηγύρια 12 και 13 Ιουλίου ΄24 – Πού θα διασκεδάσετε!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
12 Ιουλίου 2024 / 10:04
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Δείτε που μπορείτε να πάτε!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διασκέδαση, κέφι, χορός, σουβλάκια, ποτά.. Δείτε που μπορείτε να πάτε!

  • Διήμερο πανηγύρι στην Αστρακερή 12 και 13 Ιουλίου με την ορχήστρα Φαίακες. Διασκεδάστε με τους: Γεωργία, Γρηγόρης, Μάριος, Στάθης, Κώστας (12/7) και Αφροδίτη, Βασίλης, Προκόπης, Ανδρέας, Βασίλης (13/7). Από τον ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων.
  • Στην Πλατεία των Καστελλάνων  Μέσης, Σάββατο 13 Ιουλίου. Ζωντανή μουσική με την Κορφιάτικη Κομπανία και το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου. Το πανηγύρι γίνεται για το θαύμα του Αγίου. Διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλάνων Μέσης.
  • Παραδοσιακό πανηγύρι στην Παλαιοκαστρίτσα Σάββατο 13 Ιουλίου. Συμμετέχει το Χορευτικό της Κρήνης. Ζωντανή μουσική με την ορχήστρα Φαίακες.
  • Πανηγύρι στα Κρητικά το Σάββατο 13 Ιουλίου στα Κρητικά Λευκίμμης με την ορχήστρα Φαίακες. Διασκεδάστε με τους: Μαρία, Γρηγόρης, Φίλιππας, Γιώργος, Γιάννης.
  • Πανηγύρι στο Μαθράκι το Σάββατο 13 Ιουλίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Διάπλου». Αναχώρηση από το Αγιο Στέφανο Αυλιωτών με το καράβι Πήγασος

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.