Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση της Goldance Academy για τη λήξη της διδακτικής χρονιάς

GOLDANCE ACADEMY
06 Ιουλίου 2024 / 11:56
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με πρωταγωνιστές τους μαθητές της σχολής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ακαδημία χορού Goldance Academy, με την ολοκλήρωση ακόμη μίας χρονιάς, διοργανώνει χορευτική εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά της σχολής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06/07 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 21:00 ενώ ως ώρα προσέλευσης 20:00. Με αφορμή την εκδήλωση, η Άννα Αποστολοπούλου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας θα κλείσει η "αυλαία" και αυτής της χρονιάς με μοναδικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά μας.

Έχοντας ολοκληρώσει μια σεζόν άκρως γεμάτη με προκλήσεις, εμφανίσεις, διαγωνισμούς, διακρίσεις και πολύτιμες χορευτικές εμπειρίες, ήρθε η στιγμή να χορέψουμε μια τελευταία φορά μπροστά σε όλους εσάς, να σας μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό που κάνουμε και να σας επιδείξουμε ένα ελάχιστο δείγμα της τεράστιας δουλειάς που γίνεται από δασκάλους και μαθητές μέσα σε μια αίθουσα.

Για εμάς δεν είναι μια τελική "χορευτική παράσταση" αλλά μια τελευταία για φέτος χορευτική παρουσίαση των προσπαθειών μας που ευοδώθηκαν, χαρίζοντας μας αμέτρητες στιγμές επιτυχίας και συγκίνησης.

Αύριο, η παρουσία σας και το χειροκρότημα σας θα είναι η μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή για τους μικρότερους και μεγαλύτερους "ήρωες" της δικής μας καθημερινότητας, που μέσω του χορού δε διασκεδάζουν απλά, αλλά ζουν, ωριμάζουν, στοχεύουν, πετυχαίνουν... Ονειρεύονται!

~ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ μέσω προπώλησης αλλά και στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου κατά τη διάρκεια προσέλευσης κοινού ~»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.