Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια του Φεστιβάλ San Remo από την Φ.Ε. Καποδίστρια

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
02 Ιουλίου 2024 / 22:08
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το Σάββατο 10 Αυγούστο στο Παλαιό Φρούριο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» πρόκειται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη καλοκαιρινή της συναυλία στο πλαίσιο του τριήμερου εορτασμού του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνα, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2024, και ώρα 21:00.
Η φετινή μεγαλειώδης συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο, έχει θεματικό τίτλο ‘Nostalgia Italiana’ στην οποία θα ακουστούν οι σπουδαιότερες διαχρονικές επιτυχίες του San Remo Music Festival με τη σύμπραξη τριών εξαίρετων καλλιτεχνών: Έλενα Ρίστοβα – Σοπράνο, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος – Τενόρος, Παντελής Κοντός – Βαρύτονος, καθώς και του διεθνούς φήμης Ιταλού Τρομπετίστα Andrea Giuffredi.
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Μιχάλης Μιχαλόπουλος.
Η συγκεκριμένη συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα-σκοπό καθώς είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας «Μέλισσα».
Γενική Είσοδος 10 ευρώ.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.