Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέφτει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών (video)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
10 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:43
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην τελετή λήξης θα συμμετάσχουν τοπικά χορευτικά σύνολα και χορωδίες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα (Λύκειο των Ελληνίδων) τη Σλοβενία, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Πορτογαλία ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών που διοργανώνει το Ελληνικό τμήμα του CIOFF, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος των Σινιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Προσκοπείο της Κέρκυρας παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος CIOFF Κ. Ιωαννίδης βράβευσε την Κυρασία Πρίντζου, τη δημιουργό του λογότυπου του φεστιβάλ ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του CIOFF Alejandro Camacho Gonzales, η  Εκπρόσωπος Τομέα CIOFF® Νότιας Ευρώπης Anna Maria Boileau καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του CIOFF.

 Η τελετή λήξης είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/09 στις 20:00 στην Πάνω Πλατεία με συμμετοχή τοπικών χορωδιών και μουσικών συνόλων.

Της τελετής προηγήθηκε παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων στην πόλη της Κέρκυρας. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 19:00.

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.