Σάββατο 21.02.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία με θέμα «Διαδίκτυο και Κυβερνοασφάλεια: Βέλτιστες Πρακτικές»

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
20 Φεβρουαρίου 2026 / 14:00
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Τετάρτη 25/2 στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία με θέμα «Διαδίκτυο και Κυβερνοασφάλεια: Βέλτιστες Πρακτικές», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/2 στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο. 

Σε μια εποχή όπου το διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας — μικρών και μεγάλων — η σωστή ενημέρωση και η υιοθέτηση ασφαλών πρακτικών είναι πιο σημαντικές από ποτέ!  Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Στυλιανός Καραγιάννης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στην Κυβερνοασφάλεια στο Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και μέλος του Εργαστηρίου Δικτύων, Πολυμέσων και Ασφάλειας (NMSLab)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενημερωθεί και να θωρακίσει την ψηφιακή του παρουσία. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε, να μάθουμε και να ενισχύσουμε μαζί την ψηφιακή μας ασφάλεια!

ΦΩΤΟ@ictplus.gr

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.