Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Βόρεια Κέρκυρα στήριξε το Τουρνουά για την «Πίστη» (photos)

Τουρνουά
21 Μαρτίου 2022 / 13:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Όλες οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου από τη Βόρεια Κέρκυρα παρούσες, πολύ κόσμος, μεγάλη η συνεισφορά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εμείς οι Κερκυραίοι έχουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη στο αίμα μας και αυτό φάνηκε ακόμη μια φορά, στο Φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε το πρωί της Κυριακής στην Κασσιόπη, για ενίσχυση της «ΠΙΣΤΗΣ» ενός συλλόγου που βοηθάει τα παιδιά που μάχονται για τον καρκίνο.

Όλες οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου από τη Βόρεια Κέρκυρα παρούσες, πολύ κόσμος, μεγάλη η συνεισφορά για το σκοπό που έγινε, από γονείς και όχι μόνο, μεγάλη η αγκαλιά και η αγάπη για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ο προπονητής Μανώλης Ροκίδης σε συνεργασία με τον δάσκαλο Β. Γιαννακουδάκη και με τη στήριξη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, της AHEPA, της ΕΠΣΚ και πολλών ανθρώπων που βοήθησαν, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία αυτή την «Εκδήλωση Αγάπης».

Μάλιστα με απόφαση του Δ.Σ της Ακαδημίας ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ ως επίσημης διοργανώτριας του ΤΟΥΡΝΟΥΑ αποφασίστηκε να καθιερωθεί και να δοθεί το όνομα του «Γιώργου Μουζακίτη» του 22χρονου ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα Αυλιωτών που έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Η ανακοίνωση της Ιόνιας Ακαδημίας και οι ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, αναφέρεται σε δελτίο τύπου:  

 «Η ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ ακαδημία ποδοσφαίρου ΚΕΡΚΥΡΑΣ διοργανώτρια του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με σκοπό την στήριξη της προσπάθειας του συλλόγου ΠΙΣΤΗ και των παιδιών που μάχονται κατά του καρκίνου, ευχαριστεί την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, την AHEPA HJ34 και τον ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου υπό την αιγίδα τους πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αυτή η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ!!!
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και επίσημα η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ακαδημίας ΠΑΣ ΙΟΝΙΑ ως επίσημης διοργανώτριας του ΤΟΥΡΝΟΥΑ που έχει γίνει πλέον ΘΕΣΜΟΣ, να φέρει το όνομα του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ που έδωσε την μάχη του με τον καρκίνο και μας κοιτάει τώρα πια από ψηλά… «ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ».
Επίσης ευχαριστεί τις :
  • Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιάδας Καρουσάδων - ΠΑΟΚ
  • Θιναλιακός Ακαδημια Ποδοσφαίρου
  • Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών
  • Δίας Κασσιώπης,
  • Ακαδημία ποδοσφαίρου Οδυσσέας Α.Σ Αυλιωτών
  • ΡοΜα Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κέρκυρας
καθώς και τους προπονητές αυτών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο της την ακαδημία ΔΙΑΣ καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ για την βοήθεια και την προσφορά του.
  • Τον σύνδεσμο διαιτητών για την αφιλοκερδή παρουσία δυο διαιτητών στο γήπεδο.
  • Τους ιατρούς κ. Χατζηδάκη και κ. Δουμαράπη για τις υπηρεσίες τους.
  • Ιδιαίτερη μνεία για τον ιερέα ΙΩΑΝΝΗ, για την παρουσία του, την προσφορά του και τον καλό του λόγο.
  • Τον κ. Μουζακίτη Στάθη για την προσφορά της μικροφωνικής και την προσωπική του εργασία.
  • Την κυρία Νικολίνα Κοσκινά για το διαφημιστικό υλικό και για την πολύτιμη προσφορά της σε κάθε μας προσπάθεια.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Δάσκαλο Βαγγέλη Γιαννακουδάκη για την ευκαιρία ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
Και τέλος ευχαριστεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ, για την συμμετοχή του, για την βοήθεια του ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ!!!».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια