Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

17ο Διεθνές Συνέδριο «RCIS 2023»

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
21 Μαΐου 2023 / 11:11

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον γενικότερο τομέα της Πληροφορικής, ενώ πραγματεύεται ιδιαίτερα το θέμα «Η Επιστήμη της Πληροφορίας και ο Διασυνδεδεμένος Κόσμος»

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ιόνιο Πανεπιστήμιο). Το Εργαστήριο Δικτύων, Πολυμέσων και Ασφάλειας Συστημάτων (NMSLab) –(https://nmslab.di.ionio.gr/) του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το διεθνές συνέδριο "17th International Conference Research Challenges in Information Science (RCIS 2023)". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 23-26 Μαΐου 2023 στην Κέρκυρα, απευθύνεται σε προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές, καθηγητές και επαγγελματίες. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον γενικότερο τομέα της Πληροφορικής, ενώ πραγματεύεται ιδιαίτερα το θέμα «Η Επιστήμη της Πληροφορίας και ο Διασυνδεδεμένος Κόσμος».

Πρόεδροι της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής, Δρ. Αγγελική Τσώχου και ο Καθηγητής Δρ. Χάρης Μουρατίδης του Πανεπιστημίου Essex και Επισκέπτης Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής.

Επίσημος Ιστοχώρος Συνεδρίου:
https://www.rcis-conf.com/rcis2023/ 

Πρόγραμμα Συνεδρίου:
https://www.rcis-conf.com/rcis2023/program.php

Εγγραφή Συνεδρίου:
https://www.rcis-conf.com/rcis2023/registration.php 

Επιστημονικές Επιτροπές Συνεδρίου:
https://www.rcis-conf.com/rcis2023/chairs.php