Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου 2023 «Σταύρος Σαββανής»

«Σταύρος Σαββανής»
04 Μαΐου 2023 / 17:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο όλη η Κέρκυρα περιμένει να δει τις δυο καλύτερες φέτος, ομάδες του νησιού, τον Αστέρα Πετριτή και την ΑΕ Λευκίμμης να διεκδικούν το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο όλη η Κέρκυρα περιμένει να δει τις δυο καλύτερες φέτος, ομάδες του νησιού, τον Αστέρα Πετριτή και την ΑΕ Λευκίμμης να διεκδικούν το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής». Τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου, όχι μόνο της Νότιας Κέρκυρας όπου εδρεύουν οι δυο ομάδες και όλοι περιμένουμε ένα ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια ώστε να τιμηθεί ο αθλητισμός και το «Ευ αγωνίζεστε» από τις δυο ομάδες και τον κόσμο.
Η σημασία μεγάλη, με την Ένωση να καλεί σε σύσκεψη τις δυο ομάδες και τον Όλυμπο που στο γήπεδό του θα φιλοξενηθεί ο τελικός. Η σύσκεψη έγινε Πέμπτη πρωί και η ΕΠΣΚ ενημέρωσε:
 
Το δελτίο τύπου:
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 4.5.2023 στο γήπεδο του Ολύμπου ευρεία σύσκεψη σχετικά με τα διαδικαστικά του Μεγάλου Τελικού «Σταύρος Σαββανής» μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ.
Συμμετείχαν:
ü  Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Ιωάννης Βλαχόπουλος
ü  Ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Φώτης Βλαχόπουλος
ü  Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΣΚ Γεράσιμος Κουλούρης
ü  Ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Φώτης Σκλαβούνος
ü  και οι εκπρόσωποι των σωματείων Δημήτριος Κάντας και Ιωάννης Μικρούλης εκ μέρους της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και Δημήτριος Βλαχόπουλος εκ μέρους του ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ.
Καθορίστηκαν οι θέσεις των φιλάθλων των δυο ομάδων, τα αποδυτήρια και εν γένει τα ζητήματα ενός Μεγάλου Τελικού «Σταύρος Σαββανής»
Στο ημίχρονο θα διεξαχθεί 15 λεπτός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ12 των δυο σωματείων.
Πριν την απονομή του Κυπέλλου θα δοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Σταύρου Σαββανή όπου όπως είναι γνωστό έχει λάβει και το όνομα του η διοργάνωση του Κυπέλλου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ για τη φιλοξενία και για τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε όλα να πάνε καλά. Ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας να παραβρεθούν στη γιορτή του Κερκυραϊκού Ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται στην Γ Εθνική κατηγορία, χωρίς ακρότητες και μέσα σε ένα πολιτισμένο και αθλητικό κλίμα.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ!!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια