Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση ενημέρωσης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Κακοποίηση
25 Nov 2022 / 11:42

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δράση ενημέρωσης(street work) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών. Πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 10.30 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη .

Τη διοργάνωση έκανε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  σε συνεργασία με την 1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας και το Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, με την παρουσία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.



Η δράση δρόμου (street work) είχε σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση νέων ανθρώπων και πολιτών, που πρεσβεύουν τις αρχές της ισότητας και των αναγκαίων κοινωνικών αλλαγών και μετασχηματισμών για την εδραίωσή τους σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής και αλληλεπίδρασης.

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».