Παράταση της έκθεσης «Προσωπικές Τοπογραφίες» των Πέτρου Στραβοράβδη και Δημήτρη Μηλιώτη

Παράταση της έκθεσης «Προσωπικές Τοπογραφίες» των Πέτρου Στραβοράβδη και Δημήτρη Μηλιώτη

Από αριστερά ο Δημήτρης Μηλιώτης και Πέτρος Στραβοράβδης

Η έκθεση των κερκυραίων καλλιτεχνών φιλοξενεί νέα αλλά και παλαιότερα έργα τους, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στο κοινό.

05
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την παράταση της έκθεσης «Προσωπικές Τοπογραφίες» των Πέτρου Στραβοράβδη και Δημήτρη Μηλιώτη, ανακοίνωσε η Πινακοθήκη του Δήμου έως την Κυριακή 20/11/2022.

Η έκθεση των κερκυραίων καλλιτεχνών που εντάσσεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας, φιλοξενεί νέα αλλά και παλαιότερα έργα τους, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στο κοινό.

Όπως αναφέρει η επιμελήτρια Μαρίνα Παπασωτηρίου "η έκθεση συγκροτείται ως συνομιλία των δύο καλλιτεχνών, με έργα που παρουσιάζουν γειτονιές της πόλης, αναπάντεχες οπτικές γωνίες, σημαντικές στιγμές από την καθημερινότητα όπως οι λιτανείες, οι φιλαρμονικές και το ηχοτοπίο που αυτές διαμορφώνουν. Ταυτόχρονα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πιο αφηρημένες απεικονίσεις της Κέρκυρας, όπως ο καθένας από τους δύο δημιουργούς αποτύπωσε, εμπνεόμενος από την έλξη που του ασκεί η πόλη, τόσο ως βίωμα όσο και ως φαντασία".

Η έκθεση παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης (Κήπος του Λαού) και είναι επισκέψιμη καθημερινά, 10:00 - 16:00 (εκτός Δευτέρας & αργιών).
Είσοδος ελεύθερη

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ