Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ κατεβαίνει αυτοβούλως στη β΄εθνική του πόλο

ΝΑΟΚ
12 Οκτωβρίου 2016 / 13:21

Ζητούν μεταγραφή και ο ένας μετά τον άλλον οι αθλητές του, διαπιστώνοντας ότι λόγω της οικονομικής ανέχειας, που έχει περιέλθει ο Όμιλος δεν θα μπορούν να μετάσχουν στους αγώνες του επιπέδου τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σκορπίζουν τα παιδιά του ΝΑΟΚ σε άλλες ομάδες ανά την Ελλάδα ενώ και η ομάδα του πόλο θα αγωνιστεί εφέτος στη β΄εθνική κατηγορία αντί της Α2, εξαιτίας των αιφνίδιων, οικονομικών προβλημάτων, που ανέκυψαν όταν ο ΟΛΚΕ αποφάσισε να αποστερήσει τον Όμιλο από τον πόρο της εξυπηρέτησης τουριστικών σκαφών στα πέτσα. Την οδυνηρή αυτή κατάσταση περιγράφει στο enimerosi.com, ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ, Μάχος Γαβαλάς, λέγοντας ότι οι πρωταθλητές ιστιροπλοΐας, τα αδέλφια Ζαμίτ αλλά και τα αδέλφια Καλέντζη της κωπηλασίας έχουν ήδη ζητήσει μεταγραφή για συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Εκεί (ΠΑΟΚ) που πήγαν οι πολίστες Κασίμης και Λάσκαρης ενώ ο Μελιδονιώτης "κολυμπάει" προς τη ΝΕ Πατρών. Φεύγει και ο κολυμβητής Κλουδάς. Στο μεταξύ η διοίκηση του Ομίλου αδυνατώντας να ανταποκριθεί στα έξοδα της μετακίνησης που προβλέπονταιστο πρωτάθλημα πόλο της Α2 κατηγορίας, αποφάσισε να στείλει φέτος την ομάδα στην πιο κάτω κατηγορία, τη β΄Εθνική, ελπίζοντας ότι τα προβλήματα με το ΤΑΙΠΕΔ/ΟΛΚΕ θα λυθούν το συντομότερο και μέσω της συνεργασίας με τον Δήμο θα αποκατασταθεί το ταμείο.
Μετά την αποχώρηση του ΝΑΟ Κέρκυρας και του Απόλλο από το πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών την άνοδο -λογικά και σύμφωνα με το τι έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις - θα κερδίσουν οι δύο επιλαχούσες ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, που είναι ο ΟΥΚ Βόλου και η ΑΕ Χαϊδαρίου.