Εμβολιάζονται όλοι στα Διαπόντια

Εμβολιάζονται όλοι στα Διαπόντια

Ομάδα από το Νοσοκομείο αποτελούμενη από Ιατρούς, Νοσηλευτές και Επισκέπτες Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, μετέβησαν στα Διαπόντια Νησιά, προκειμένου να εμβολιάσουν τους κατοίκους των νησιών.

21
Φεβρουαρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται ο εμβολιασμός όλων των κατοίκων των Διαποντίων νήσων ενώ αναμένεται και η επίσκεψη, τη Δευτέρα, της προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.

Ομάδα από το Νοσοκομείο αποτελούμενη από Ιατρούς, Νοσηλευτές και Επισκέπτες Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, μετέβησαν στα Διαπόντια Νησιά, προκειμένου να εμβολιάσουν τους κατοίκους των νησιών. Η εμβολιαστική διαδικασία ξεκίνησε από το Μαθράκι, χωρίς προβλήματα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα στους Οθωνούς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί το προσωπικό του Νοσοκομείου: τους Ιατρούς Παπανικολάου Ηλ. και Αυθίνο Αν., καθώς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό Βρανά Αικ., Ζήκου Μαρία, Βαλσάμη Αικ., Σιδηροπούλου Μ. , Μπόϊκο Σπ. και Γκίκα Σπ., που με χαρά δέχθηκαν να συμμετέχουν στον εμβολιασμό των κατοίκων των Διαποντίων Νησιών