Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αστέρας Πετριτή - Κρόνος Αργυράδων 1-3

ΕΠΣΚ
28 Σεπτεμβρίου 2016 / 18:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κρόνος ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός. Το ματς αντάξιο του θεσμού της αναμέτρησης των κορυφαίων κερκυραϊκών ομάδων. Ο τίτλος στις Αργυράδες που πέτυχαν δυο ακόμα τέρματα στο β΄μέρος και επικράτησαν έτσι του Πετριτή με 3-1!

Αξιοπρεπής αριθμητικά η παρουσία των φιλάθλων των κατά τεκμήριο καλύτερων ερασιτεχνικών ομάδων και των δυο προερχόμενων από τον κερκυραϊκό Νότο! Η γιορτή του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, το σούπερ καπ αλληλεγγύης ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή, περσινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΚ και τον Κρόνο Αργυράδων, τον κυπελλούχο, που είχε αποκλείσει στα ημιτελικά των αργότερα πρωταθλητή, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
 
Τα γκολ
 
28' Ο σπ. Γραμμένος πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε σουτ που γέλασε τον Ριγανά που δεν συγκράτησε τη μπάλα κι οι Αργυράδες μπήκαν μπροστά στο σκορ. Η ισοφάριση μπαμ-μπαμ στο 31! Από στημένο που εκτέλεσε ο Γεωργοπάλης και βρήκε το κεφάλι του Στούπα κι εκείνος δίχτυα. (1-1).
57'  1-2: Ο Σπύρος Γραμμένος με βολίδα από την περιοχή. Ο Σιδερόπουλος και όλος ο πάγκος του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιτ. 72' 1-3: Διαγώνια πάσα στον Βλάσση, κοντρόλ για σεμινάριο και δίχτυα.
Αστέρας:  (Σ. Σιδερόπουλος): Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Πολύζος (46' Νικομάνης), Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Γαστεράτος, Κατσίβελας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Λέσσης.
Κρόνος: (Γ. Καλούδης): Ζάχος, Χρ. Γραμμένος, Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Γραικός, Στρατηγός (30' Μεσημέρης), Σπ. Γραμμένος, Βλάσσης, Κονισπολιάτης, Μωραΐτης, Χόντζα.
Διαιτητής ο Νίκος Πουλημάς με βοηθούς Θ. Σκορδίλη και Θ. Βλάσση. Τέταρτος ο Κώστας Τόμπρος. Παρατηρητής του ματς, ο Χρ. Κούρκουλος.