Ο ΑΟ Κέρκυρα επιστρέφει στο γήπεδό του

Ο ΑΟ Κέρκυρα επιστρέφει στο γήπεδό του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστρέφει στη φυσική του έδρα ο ΑΟ Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, μετά την επιστροφή του

21
Οκτωβρίου / 2020

στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, έστω και στην τελευταία ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΚ, ενώ η διοίκησή του πέτυχε και την επιστροφή της ομάδας στο Εθνικό στάδιο, ένα γήπεδο που από την ίδρυση της ομάδας το 1968 είναι η έδρα της.
Φέτος η επιστροφή είχε πολλά εμπόδια. Ξεκίνησε η διοίκηση του Γ. Κολυτά από το μηδέν και είχε μπροστά της και γραφειοκρατικά πολλά να κάνει και να στήσει ένα ρόστερ από το μηδέν, βρέθηκαν οι παίκτες ο Γιάννης Χονδρογιάννης να αναλαμβάνει σαν προπονητής και ξεκίνησε σαν γηπεδούχος να αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο του Κοντοκαλιού. Παράλληλα είχε δηλώσει στην ΕΠΣΚ και το ΕΑΚΚ, αλλά έπρεπε να έρθει σε συμφωνία με την ΕΔ του ΕΑΚΚ. Έγινε η συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΔ Στ. Λυκούρης ήταν θετικός στο αίτημα και ο ΑΟ Κέρκυρα το Σάββατο θα παίξει στη φυσική του έδρα.
Μάλιστα το προσωπικό του ΕΑΚΚ και φίλοι της ομάδας φρόντισαν να βοηθήσουν ώστε να έχει έναν υποφερτό αγωνιστικό χώρο, αφού από τις αρχές Μαρτίου δεν έχει γίνει κανένα παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο.
 
Η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα: «Οι προετοιμασίες για τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα συνεχίζονται . Ευχαριστούμε ως ΔΣ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ τον Πρόεδρο Σταμάτη Λυκούρη, τη διοίκηση του ΕΑΚΚ, το προσωπικό του και ιδιαίτερα τον κ. Ιωσήφ Μισφούτ και τους Vourligans για τη συνεχή και αδιάκοπη συνεισφορά τους».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ