Πρεμιέρα στην Καστοριά για τον ΑΟ Κέρκυρα 96

Πρεμιέρα στην Καστοριά για τον ΑΟ Κέρκυρα 96

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων, στα οποία θα συμμετάσχουν συνολικά 99 σωματεία

15
Οκτωβρίου / 2020

από όλη τη χώρα. Ανάμεσα σε αυτά και ο ΑΟ Κέρκυρα 96 που θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής μαζί με άλλες πέντε ακόμη ομάδες, τον Πήγασο Χιλιοδεντρίου από την Καστοριά, τον Πανλευκάδιο, τον Κεραυνό Θεσπρωτικού από την Πρέβεζα, τις Αμαζόνες από τη Θεσπρωτία και τον Απειρωτάν από τα Γιάννενα.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου με τον ΑΟ Κέρκυρα 96 να κάνει το πιο μακρινό ταξίδι της σεζόν, αφού θα πάει στην Καστοριά για να αντιμετωπίσει τον Πήγασο.
 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
 
Πήγασος Χιλιοδεντρίου – ΑΟ Κέρκυρα 96
Πανλευκάδιος – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Απειρωτάν Ανατολής
 
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Γ. Χατζησαρόγλου δήλωσε: «Εύχομαι σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα υγεία, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ως Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Η Ε.Π.Ο. θα κάνει τα πάντα για τις ομάδες και τις αθλήτριες, οι οποίες, με αυταπάρνηση και υπό δυσχερείς συνθήκες, αναβαθμίζουν συνεχώς το αγωνιστικό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τις ευχαριστούμε και παραμένουμε δίπλα τους για ακόμα καλύτερες ημέρες. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ