Χάντμπολ: Ανανέωσε και ο Οντσέφ - Πάει για 4 προσθήκες ο Φαίακας

Χάντμπολ: Ανανέωσε και ο Οντσέφ - Πάει για 4 προσθήκες ο Φαίακας

Σύμφωνησε να παραμείνει στην κερκυραϊκή ομάδα ο 23χρονος Σκοπιανός play maker

01
Ιουνίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η ομάδα του Φαίακα που θα παίξει και την επόμενη περίοδο στην Α1, προχωράει στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Λογικό είναι να θέλει να ξεκαθαρίσει με τους νυν αθλητές της, για να ανανεώσει τις συνεργασίες, σε όσες και οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, ενώ βολιδοσκοπεί και στόχους για την ενίσχυσή της ή για να καλύψει κάποιες θέσεις που ο προπονητής Ν. Ριγανάς θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα.

Μπορεί ο Ε. Κουλούρης που του έγινε πρόταση να συνεχίσει να αποχώρησε από την ενεργό δράση, να υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποιες απαντήσεις, αλλά στις ανανεώσεις Χάλαρη., Δούγια, Τσαμουρίδη προστέθηκε και αυτή του Σκοπιανού Τόσε Οντσέφ.

Οι πληροφορίες λένε ότι, ο 23 ετών πλέι μέικερ συναντήθηκε σήμερα (31/05) με εκπροσώπους της ομάδας και έδωσαν τα χέρια, θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ τους.

Σίγουρα η ομάδα ψάχνει τερματοφύλακα και εκεί έχει στρέψει το βλέμμα της, αλλά ακόμη ένα πλέι μέικερ, έναν πίβοτ και έναν αριστερό ίντερ.  Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, συζητήσεις και ίσως εντός της εβδομάδας να έχουμε κάτι ανακοινώσιμο.

Λόγω κορονοϊού και της αδυναμίας να χειρουργηθεί νωρίτερα, ο άτυχος Μάνος Κουμαραδέλης, την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού.

Ο παίκτης του Φαίακα που είχε τραυματιστεί στις 15/02, στην αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, για το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα (5-6 μήνες ίσως) για να επανέλθει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ