Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. Υγειονομικό υλικό προσέφερε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και Μαργαριτίου, αλλά και στην Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας

30
Μαρτίου / 2020

Η ανακοίνωση:

«Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με απόλυτη συνειδητοποίηση του ενεργού ρόλου του, στην στήριξη που διαχρονικά παρέχει, και στην τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας, διένειμε σήμερα δωρεάν υγειονομικό υλικό στην προσπάθειά του να συμβάλλει κατά το δυνατόν στην ενίσχυση των υπηρεσιών πρώτης γραμμής στον αγώνα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, και την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητά μας.Εκπροσωπώντας την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Πάσχος και ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Ηλίας Τσακίρης, διένειμαν ικανή ποσότητα γάντια, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, φόρμες και ποδιές μιας χρήσης, στο Γ.Ν. Φιλιατών, στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, στο Κ.Υ. Παραμυθιάς και Μαργαριτίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Υπομονή και να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο κι ασφαλέστερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!»