Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκκληση για αίμα από την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας

Αίμα
22 Μαρτίου 2020 / 09:24

«Η προσφορά αίματος τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Βοηθήστε τους συνανθρώπους μας που άμεσα το έχουν ανάγκη! Η αιμοληψία είναι ασφαλής! Μη φοβάστε! Δεν υπάρχει κίνδυνος λόγω του κορωνοϊού. Χαρίστε ζωή!»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) κάνει έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας που μπορούν να δώσουν αίμα να πάνε στο ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας (Πλατεία Σκαραμαγκά 4, όπισθεν του Public), όπου τώρα γίνονται οι αιμοληψίες, λόγω μεταφοράς του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εξ’ αιτίας της πανδημίας από κορονοϊό, κατά τις ώρες:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08.30 – 14.00
18.00 – 19.30

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.00 – 14.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2661039615

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κερκύρας:

«Η προσφορά αίματος τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ! Βοηθήστε τους συνανθρώπους μας που άμεσα το έχουν ανάγκη! Η αιμοληψία είναι ασφαλής! Μη φοβάστε! Δεν υπάρχει κίνδυνος λόγω του κορονοϊού. Χαρίστε ζωή!

Χρέος όλων μας, χωρίς φόβο και πανικό, η τήρηση αυστηρά των λαμβανόμενων από τους ειδικούς μέτρων! Χρέος όλων μας η επίδειξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης!

Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τις ευαίσθητες ομάδες! Χρέος όλων μας να επιβραδύνουμε το ρυθμό της πανδημίας! Χρέος όλων μας να βγούμε το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτό τον πόλεμο! Η υγεία η ατομική και του συνανθρώπου μας είναι το ύψιστο αγαθό! Προστατέψτε το ως κόρη οφθαλμού! Προστατέψτε τη δημόσια υγεία!

Το ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας, είναι πάντα αρωγός σε κάθε δύσκολη στιγμή που απειλεί την υγεία μας. Η λειτουργία εκεί τώρα του Τμήματος Αιμοδοσίας, είναι χρέος του, είναι πρωταρχικό καθήκον του, είναι δέσμευση προς της αγάπη των συνανθρώπων μας στους οποίους οφείλει την ύπαρξή του».