«Μένουμε σπίτι παρέα με το Μουσείο Καποδίστρια»

«Μένουμε σπίτι παρέα με το Μουσείο Καποδίστρια»

«Το Μουσείο Καποδίστρια αυτές τις μέρες, που δοκιμαζόμαστε όλοι από την εξάπλωση την νόσου COVID-19, μεταφέρει την “επίσκεψη στο Μουσείο” στον ψηφιακό κόσμο με την ελπίδα να σας κάνει παρέα διαδικτυακά, σπίτι σας, μέσα από τα social media και την ιστοσελίδα του!»

21
Μαρτίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στις νέες συνθήκες προσαρμόζεται και το Μουσείο Καποδίστρια, καθώς όπως πληροφορεί το κοινό μέσω της σελίδας του στο Facebook, θα υπάρχει η δυνατότητα γι' αυτές τις μέρες της καραντίνας να επισκέπτεται κανείς το Μουσείο ψηφιακά χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ενώ πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται και στα social media του Μουσείου.

«Μένουμε σπίτι παρέα με το Μουσείο Καποδίστρια!

Τα Μουσεία ως “κιβωτοί” πολύτιμων πραγμάτων και στιγμών της ιστορίας και της ζωής μας, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει “κρατάμε αποστάσεις”, “δεν ακουμπάμε”, “δεν συνωστιζόμαστε”.

Το Μουσείο Καποδίστρια αυτές τις μέρες, που δοκιμαζόμαστε όλοι από την εξάπλωση την νόσου COVID-19, μεταφέρει την “επίσκεψη στο Μουσείο” στον ψηφιακό κόσμο με την ελπίδα να σας κάνει παρέα διαδικτυακά, σπίτι σας, μέσα από τα social media και την ιστοσελίδα του!

Στους λογαριασμούς του Μουσείου στο facebook και το instagram, θα αναρτώνται τακτικά ειδικά σχεδιασμένες παρουσιάσεις για μικρούς & μεγάλους και διαδραστικά παιχνίδια που σχετίζονται με τον Ιωάννη Καποδίστρια & την εποχή του, τη Συλλογή & το Ψηφιακό Αρχείο του Μουσείου και την Κουκουρίτσα!

Το υλικό αυτό θα είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του Μουσείου, στην ειδική σελίδα "Μένουμε Σπίτι": https://capodistriasmuseum.com/menoume-spiti/»