Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δ. Μπιάγκης προς Ιταλούς: Κουράγιο αδέρφια, θα τα καταφέρουμε

Δημήτρης Μπιάγκης
20 Μαρτίου 2020 / 13:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επιστολή του στον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα δια μέσου του Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στην Κέρκυρα,

ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης εκφράζει τη συμπαράσταση και την ανησυχία του για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην γείτονα χώρα. Ο Βουλευτής στην επιστολή του ζητά να του υποδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον φίλο Ιταλικό λαό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Έλληνες που βρίσκονται και ζουν στην γειτονική χώρα, όσο και τους πολυάριθμους Ιταλούς υπηκόους που διαμένουν στην πατρίδα μας και στην Κέρκυρα ειδικότερα.

Ο Βουλευτής, στην επιστολή του, κάνει αναφορά στις κρίσιμες μέρες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι της Ιταλίας δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτές τις ώρες, τους δυο λαούς μας, πρέπει να τους βρίσκουν ενωμένους και δυνατούς, αποφασισμένους να αντιμετωπίσουμε το πρωτόγνωρο φαινόμενο που μας ταλανίζει ταυτόχρονα.

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τον δοκιμαζόμενο Ιταλικό λαό, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμα φορά τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των λαών μας σ’ όλα τα επίπεδα, όπως διαχρονικά έχει αποδείξει η ίδια η ιστορία».