Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλει τη Γενική της Συνέλευση η ΕΛΟΚ

Κρίκετ
16 Μαρτίου 2020 / 14:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και η οποία σαφώς έχει επηρεάσει τη ζωή όλων σε όλα τα επίπεδα, αναγκάζει, μετά τον Κερκυραϊκό Γ.Σ.

και την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ να αναβάλλει τη Γενική της Συνέλευση. Μία κίνηση αναγκαία, αφού πλέον και ο αθλητισμός μπήκε σε «καραντίνα», καθώς πλέον δε γίνονται ούτε αγώνες, αλλά ούτε και προπονήσεις από τις ομάδες σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΛ.Ο.Κ.: «Σε συνέχεια των αποφάσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ενάντια του κορωνοϊού (ΦΕΚ 7261/8.3.2020), σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλουμε τη Γενική Συνέλευση της ΕΛ.Ο.Κ  που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2020. Επίσης αναβάλλονται οι αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων κλειστού χώρου 2020 και οι σχολές προπονητών και διαιτησίας.
Καλούνται όλα τα σωματεία, παράγοντες και αθλούμενοι Κρίκετ, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα ατομικής προφύλαξης, όπως έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Υγείας και να επιδεικνύουν την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να συμβάλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση των Σωματείων-Μελών της ΕΛ.Ο.Κ. και των Αθλητών, σύμφωνα με τις Κυβερνητικές Αποφάσεις και Οδηγίες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια