Αναβάλλει τη Γενική της Συνέλευση η ΕΛΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και η οποία σαφώς έχει επηρεάσει τη ζωή όλων σε όλα τα επίπεδα, αναγκάζει, μετά τον Κερκυραϊκό Γ.Σ.

16
Μαρτίου / 2020

και την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ να αναβάλλει τη Γενική της Συνέλευση. Μία κίνηση αναγκαία, αφού πλέον και ο αθλητισμός μπήκε σε «καραντίνα», καθώς πλέον δε γίνονται ούτε αγώνες, αλλά ούτε και προπονήσεις από τις ομάδες σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΛ.Ο.Κ.: «Σε συνέχεια των αποφάσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ενάντια του κορωνοϊού (ΦΕΚ 7261/8.3.2020), σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλουμε τη Γενική Συνέλευση της ΕΛ.Ο.Κ  που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2020. Επίσης αναβάλλονται οι αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων κλειστού χώρου 2020 και οι σχολές προπονητών και διαιτησίας.
Καλούνται όλα τα σωματεία, παράγοντες και αθλούμενοι Κρίκετ, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα ατομικής προφύλαξης, όπως έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Υγείας και να επιδεικνύουν την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να συμβάλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση των Σωματείων-Μελών της ΕΛ.Ο.Κ. και των Αθλητών, σύμφωνα με τις Κυβερνητικές Αποφάσεις και Οδηγίες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ