Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταψηφίστηκε η διοίκηση Ποζίδη στη γ.σ. της ΕΠΣΚ

επσκ
15 Φεβρουαρίου 2020 / 10:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μόνο το 2012 είχε καταψηφιστεί ο διοικητικός απολογισμός και οι ψήφοι για τον οικονομικό απολογισμό ήταν ίδιοι, με πρόεδρο τότε τον κ. Προβατά και τον κ. Ποζίδη γεν. γραμματέα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 30 χρόνια στη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ που έγινε την Πέμπτη 13/2/2020 καταψηφίστηκαν τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός. Είναι ένα γεγονός, αφού τα σωματεία για πρώτη φορά και μάλιστα την εκλογική χρονιά της ΕΠΣΚ όπως είναι το 2020, στάθηκαν απέναντι στα πεπραγμένα της διοίκησης του κ. Ποζίδη. Μόνο το 2012 είχε καταψηφιστεί ο διοικητικός απολογισμός και οι ψήφοι για τον οικονομικό  απολογισμό ήταν ίδιοι, με πρόεδρο τότε τον κ. Προβατά και τον κ. Ποζίδη γεν. γραμματέα.
Στη Γ.Σ. της Πέμπτης τα σωματεία με ψήφους 26-17 είπαν όχι στον διοικητικό απολογισμό, ενώ στον οικονομικό το όχι υπερίσχυσε 21-20. Σαφώς και είναι ένα αποτέλεσμα που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις, αφού στο ηθικό κομμάτι υπάρχει η άρνηση της πλειοψηφίας των σωματείων στην διοίκηση του κ. Ποζίδη, αλλά η θητεία λήγει στο τέλος του έτους και δεν γνωρίζει κανείς πως θα αντιδράσουν οι δυο παρατάξεις που υπάρχουν στο Δ.Σ., αν έχουμε παραίτηση της διοίκησης του κ. Ποζίδη ή συνέχιση ως το τέλος της θητείας, ή θα έχουμε πίεση από την «αντιπολίτευση» για να πάει η Ένωση σε εκλογές. Είναι «φρέσκο» και πρωτόγνωρο το συνολικό αποτέλεσμα και εκτιμούμε ότι αφού το αναλύσουν τα επιτελεία των δυο παρατάξεων θα πάρουν αποφάσεις. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια