Συνάντηση Υδραίου με Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

Συνάντηση Υδραίου με Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων και τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας συμφώνησαν ότι η γαστρονομία αποτελεί σημαντικό παράγοντα εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος

13
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με την διοίκηση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Δήμου, στη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Λέσχης, Σπύρος Βουλισμάς, τα μέλη του Δ.Σ. Θωμάς Λάμπουρας, Λεωνίδας Χαλικιάς, Κώστας Βάρελης και Τάσος Ανδριώτης, καθώς επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Μελίδης.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης ενημέρωσε τη Δήμαρχο για τις δράσεις της Λέσχης και την προσπάθεια την οποία κάνει για την προβολή της κερκυραϊκής γαστρονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό αντηλάγησαν απόψεις για την ανάπτυξη της γαστρονομίας ως παράγοντα εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

Η Μερόπη Υδραίου από την πλευρά της συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν και δεσμεύτηκε ο Δήμος να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την ανάπτυξη του «Food and Wine Festival», το οποίο θα διοργανώσει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας για 3η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τουριστικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού.