Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ευχαριστώ» από τη «Μέλισσα» στον Ο.Λ.ΚΕ. για την στήριξή του

«Μέλισσα»
05 Φεβρουαρίου 2020 / 08:40

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας «Η Μέλισσα» με δημόσιες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας για την οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της «Μέλισσας» προς τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας για την στήριξη προς τον Σύλλογο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της προωτοχορνιάτικης πίτας του Ο.Λ.ΚΕ., το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Μέλισσας», Σπύρος Ζουμπουλίδης, αναφέρει:

«To Διοικητικό Συμβούλιο, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ. Γιώργο Χονδρογιάννη και Σπύρο Ζερβόπουλο, καθώς η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ο.Λ.ΚΕ., που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ήταν αφιερωμένη στην στήριξη του Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρία Κέρκυρας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους  για τη διάθεση προσφοράς και οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου μας».