Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών στη βόρεια Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών στη βόρεια Κέρκυρα

Αφορούν μια διάρρηξη σπιτιού στο Σκριπερό και μια διάρρηξη αυτοκινήτου στις Νυμφές

18
Ιανουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, δύο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος τεσσάρων ατόμων 32, 22, 21 και 20 ετών για το αντίστοιχο αδίκημα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες:

- στην πρώτη περίπτωση 32χρονος, ο οποίος το διάστημα από  (27-12-2019 έως 30-12-2019), διέρρηξε κατοικία στο Σκριπερό Κέρκυρας και  αφαίρεσε μία τηλεόραση, μία ηλεκτρική κουζίνα και ένα ψυγείο, τα οποία και κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους,

- στη δεύτερη περίπτωση τρείς άνδρες 22, 21 και 20 ετών, οι οποίοι την (02-01-2020), παραβίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, στις Νυμφές Κέρκυρας και αφαίρεσαν μία τραπεζική κάρτα, όπου στην συνέχεια προέβησαν σε ανάληψη χρημάτων ύψους 500 ευρώ, από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας στην πόλη της Κέρκυρας.

Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, αντίστοιχα.
Οι  δικογραφίες που σχηματίστηκαν κατά περίπτωση σε  βάρος τους, θα διαβιβαστούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.