Το πρόγραμμα της Χορωδίας Κέρκυρας για τις γιορτές

Το πρόγραμμα της Χορωδίας Κέρκυρας για τις γιορτές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Χορωδία Κέρκυρας ανακοίνωσε στο κερκυραϊκό φιλόμουσο κοινό τις εκδηλώσεις

11
Δεκεμβρίου / 2019

των Τμημάτων της κατά τον Δεκέμβριο 2019. Αναλυτικά:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00: Εμφάνιση της Παιδικής Χορωδίας στο Χριστουγεννιάτικο Bazar του Προσκοπείου Κερκύρας.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00: Εμφάνιση της Γυναικείας Χορωδίας στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα - Καποδίστριας», στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας σε μαγνητοσκόπηση εορταστικού προγράμματος τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: Συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας σε μαγνητοσκόπηση εορταστικού προγράμματος τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρα 20:15: Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με την συμμετοχή όλων των Τμημάτων της, καθώς και με την συμμετοχή σολίστ και φωνητικού συνόλου του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30: Συμμετοχή των Τμημάτων Προετοιμασίας Ι και ΙΙ της Παιδικής Χορωδίας στην εκδήλωση για τα νεοφώτιστα, που διοργανώνει ο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Ιάσονος και Σωσιπάτρου, παρουσία του Μητροπολίτου Κερκύρας.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00: Συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μητροπόλεως στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων « Η Πλατυτέρα».

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 : Εμφάνιση της Ανδρικής, Γυναικείας και Παιδικής Χορωδίας με κάλαντα στις τοπικές Αρχές, στην πόλη και στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου στην πλατεία Δημαρχείου.

Ελένη Κορωνάκη