Ανεξαρτητοποίηση Σπύρου Ρίγγα από την παράταξη Τρεπεκλή

Ανεξαρτητοποίηση Σπύρου Ρίγγα από την παράταξη Τρεπεκλή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έναν σύμβουλο λιγότερο θα έχει από σήμερα η παράταξη του Γιάννη Τρεπεκλή, μείζων αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.

06
Δεκεμβρίου / 2019

Ο Σπύρος Ρίγγας, παλαιός συνοδοιπόρος του πρώην Δημάρχου, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος καθαριότητας, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη "Κέρκυρα να ζεις" και γνωστοποίησε αυτήν του την απόφαση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνό.

Σε ερώτηση του enimerosi.com, δήλωσε ότι ο λόγος που τον οδήγησε σε παραίτηση είναι η διαφωνία του με την τακτική της παράταξης σε πολλές περιπτώσεις. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επί παραδείγματι, η παράταξη Τρεπεκλή αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για την απουσία εισήγησης, στάση με την οποία επίσης διαφώνησε ο Σπύρος Ρίγγας.

Σε επικοινωνία του με το enimerosi.com, ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Τρεπεκλής δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση παραίτησης του κ. Ρίγγα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θέλω να πω τίποτα για την απόφαση ένος ανθρώπου, ο οποίος ήταν συνεργάτης μου για μια δεκαετία».  

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ