Η Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος» στο 5ο χορωδιακό Φεστιβάλ στην Λάρισα

Η Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος» στο 5ο χορωδιακό Φεστιβάλ στην Λάρισα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διθυραμβικούς επαίνους και θετικότατα σχόλια απέσπασε η Δημοτική Χορωδία

05
Δεκεμβρίου / 2019

"ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ" με την εμφάνισή της στο 5ο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Κερκυραίων και φίλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ" και στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Χορωδία Μ/Φ Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΑΣ» καθώς και η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας «Νικόλαος Μάντζαρος».
Στην κατάμεστη αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ένα ενθουσιώδες κοινό αποθέωσε με το ανυπόκριτο, παρατεταμένο χειροκρότημά του την εμφάνιση του "ΔΗΜΟΔΟΚΟΥ".
Υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Καλογεροπούλου και την πιανιστική συνοδεία της Μαρίας Υφαντή οι χορωδοί του ΔΗΜΟΔΟΚΟΥ ανέδειξαν την υψηλή ποιότητα και τις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτουν.                        
Πάνω απ' όλα, βέβαια, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η χορωδιακή μουσική αποτελεί αστείρευτο πολιτιστικό κεφάλαιο και ισχυρή παρακαταθήκη της Κέρκυρας.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.thenewspaper.gr/2019/11/30/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%A9%CE%9B-%CF%83%CF%84%CE%BF-5%CE%BF-%CE%A7%CE%BF%CF%81/

Ελένη Κορωνάκη