Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ανακύκλωση... έφτασε και στη Δάφνη - Προ των πυλών και η «Πράσινη Γωνιά»

Ανακύκλωση
01 Δεκεμβρίου 2019 / 11:10

ΔΑΦΝΗ (ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ). Ένα ακόμα βήμα προς την ευρύτερη ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Κέρκυρας έγινε στο βόρειο συγκρότημα του νησιού και συγκεκριμένα στη Δάφνη.

Παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργου Μαχειμάρη, ο οποίος μάλιστα, ενημέρωσε λεπτομερώς τους παρευρισκόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί, πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 30 Νοεμβρίου, η εκδήλωση με θέμα την Ανακύκλωση στη Δάφνη.

Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Δάφνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δάφνης - Γαβράδων «Οι Περλεψιμάδες» και φιλοξενήθηκε στο παλιό σχολείο της περιοχής.

Παρούσα και η εντεταλμένη σύμβουλος για την Ανακύκλωση στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, Σπυριδούλα Κόκκαλη, η οποία προχώρησε σε παρουσίαση των δράσεων και του έργου του νεοσύστατου Δήμου Βόρειας Κέρκυρας γύρω από την διαλογή στην πηγή και την όσο το δυνατόν καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των απορριμμάτων. Το «παρών» έδωσε, εξάλλου, και ο δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Παπαδάτος.

Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί -μια ακόμα- «Πράσινη Γωνιά», στη Δάφνη, με τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου.