Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, πραγματοποίησαν οι Κερκυραίοι Πρόσκοποι

Μερόπη Υδραίου
27 Nov 2019 / 08:26
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίσκεψη στην Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου πραγματοποίησαν

την Τρίτη 26 Νοεμβρίου οι Πρόσκοποι. Η Δήμαρχος καλωσόρισε την αντιπροσωπεία των Προσκόπων και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, μίλησαν για τα κύρια θέματα που απασχολούν την Κίνηση και για τις συνέργειες που μπορούν να προκύψουν το 2020, ενόψει του εορτασμού των 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού.
Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η ανανέωση της παραχώρησης του Προσκοπικού Κέντρου «Γιοκάρενα» στο Βίδο, για το οποίο η Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και με μεγάλο ενθουσιασμό μας ανέλυσε τα σχέδια του Δήμου γενικότερα, για το αγαπημένο μας νησί.
Ο Περιφερειακός Έφορος Ιωάννης Δρυς, προσέφερε στην Δήμαρχο το αναμνηστικό λεύκωμα για τα 100 χρόνια Κερκυραϊκού Προσκοπισμού και βέβαια το Προσκοπικό μας μαντήλι.
Την Προσκοπική αντιπροσωπεία απάρτιζαν οι Ιωάννης Δρυς Π.Ε., Κωνσταντίνος Καραμπάτσος νεοεκλεγείς Π.Ε., Αντώνιος Παϊπέτης Πρόεδρος Ε.Κ.Σ. Π.Ε., Αθανάσιος Μακρής Αντιπρόεδρος Ε.Κ.Σ. Π.Ε. και Ανδρέας Σκούπουρας γραμματέας Ε.Κ.Σ. Π.Ε. και βέβαια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.