Κομβικό το παιχνίδι στην Καλαμαριά για τον ΑΟΚΚ

Κομβικό το παιχνίδι στην Καλαμαριά για τον ΑΟΚΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόλις πέντε αγωνιστικές έχουν περάσει από την έναρξη του πρωταθλήματος και η μηδενική συγκομιδή βαθμών

22
Νοεμβρίου / 2019

για τον ΑΟΚ Κέρκυρα δείχνει σαν μια θηλιά που του σφίγγει πρόωρα το λαιμό. Την Κυριακή παίζει στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου, τη μοναδική ομάδα που είναι κάτω από τον ΑΟΚΚ στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έχει αφαίρεση βαθμών και πέντε ήττες στο πρωτάθλημα όπως και η ομάδα της Κέρκυρας.
Ο Απόλλωνας έχει πάρα πολλά προβλήματα, ενώ του ακυρώθηκαν και μεταγραφές, όμως είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και έχει βαριά φανέλα. Ο ΑΟΚΚ πρέπει να τα ξεπεράσει αυτά και να πάρει το «τρίποντο» στη Θεσσαλονίκη αν θέλει να ελπίζει σε κάτι, άλλως από την 6η αγωνιστική θα περιμένει να τελειώσει το μαρτυρικό πρωτάθλημα, χωρίς κανείς να του δίνει τύχη για παραμονή, που είναι ο μοναδικός στόχος της φετινής νεανικής ομάδας.
Η διοίκηση αλλά και ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος, ξέρουν τι σημαίνει για την ψυχολογία των παιδιών μία νίκη και πολύ περισσότερο κόντρα στον Απόλλωνα που είναι στην ίδια δύσκολη θέση. Ξέρουν ότι και για τον κόσμο ένα τρίποντο θα είναι κράχτης και ίσως έχουν κάποιες βοήθειες στη συνέχεια. Επίσης γνωρίζουν ότι και ο Απόλλωνας κατεβαίνει σε αυτό το παιχνίδι με τις ίδιες σκέψεις. Αγώνας δίχως αύριο για τον ΑΟΚΚ που θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα παίξει μόνο για τη νίκη και αν έχει λίγη τύχη και περισσότερη προσοχή ώστε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν μπορεί να το πετύχει.
 
Το πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
 
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Πλατανιάς - Δόξα Δράμας              1-3
Κυριακή 24 Νοεμβρίου
ΑΕ Καραϊσκάκης - ΑΟ Χανιά
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα
Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης
Απόλλων Πόντου - ΑΟΚ Κέρκυρα
Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
Παναχαϊκή - Λεβαδειακός

Σπύρος Πίκουλας