Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στελέχη της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» με Δημάρχους πλημμυρόπληκτων περιοχών στην Κεφαλονιά

«ΑΝ.Α.Σ.Α.»
22 Nov 2019 / 14:49

Διαδοχικές συναντήσεις στελεχών της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» με επικεφαλής τον τέως Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, με του Δημάρχους Σάμης & Αργοστολίου

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Αντιπροσωπείες της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» με επικεφαλής τον τέως Περιφερειαάχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, είχαν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σάμης, Μ. Μονιά και τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θ. Μιχαλάτο, με αντικείμενο τα προβλήματα στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας και του Νυφιού απο τις πρόσφατες πλημμύρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την «ΑΝ.Α.Σ.Α.», στην συνάντηση της Σάμης παρευρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π. Δρακουλόγκωνας, Σπ. Γαλιατσάτος και Κ. Σταμούλης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι, Α. Καλλιβωκάς και Ν. Ρασσιας.



Στην συνάντηση του Αργοστολίου το «παρών» έδωσαν ο Σπ. Γαλιατσάτος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ν. Βαλλιανάτος.

Οι αντιπροσωπείες της «ΑΝ.Α.Σ.Α.», αφού άκουσαν τις θέσεις και τους προβληματισμούς των δυο Δημάρχων, υποσχέθηκαν στήριξη τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και γενικότερα προκειμένου να υπάρξουν αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις.