Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε Πάτρα & Θεσσαλονίκη η προετοιμασία των Μίνι ομάδων πόλο Παίδων & Κορασίδων του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
18 Nov 2019 / 10:19

Άριστες εντυπώσεις άφησαν οι ομάδες πόλο των τμημάτων Μίνι του ΝΑΟΚ, οι Παίδες στην Πάτρα και οι Κορασίδες στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΤΡΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία των Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, το τριήμερο 14-17 Νοεμβρίου, με τις ομάδες να βρίσκονται σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, οι Μίνι Παίδες με συμμετοχή πολλών προ μίνι αθλητών στη σύνθεση της οι οποίοι αποκόμισαν την πρώτη τους εμπειρία σε φιλικούς αγώνες στην Πάτρα με τη ΝΕΠ (Ναυταθλητική ‘Ενωση Πατρών), άφησαν καλές εντυπώσεις.

Η όλη προσπάθεια θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα με στόχο την καλή τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Συνθέση Ομάδας:  Ανδρικόπουλος Ν. Σοφιανός Μ. Λιτσαρδοπουλος Χ. Γεωργοτας Χ. Μαυροειδής Γ. Περρουλης Α. Καρδονας Α. Νεράντζης Π. Ρετσης Σ Δραγομανοβιτς Χ. Δραγομανοβιτς Σ. Αυλωνίτης Λ. Χρυσονικολαου Γ.

Προπονητής:  Πεταρ Μπαίκοβιτς και Γιώργος Χατζηγεωργίου

Συνοδός:  Χαρά Σαββουλίδη



Όσον αφορά το τμήμα Μίνι Κορασίδων-Κορασίδων του Ομίλου, φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά από πρόσκληση του Άρη Θεσσαλονίκης για τριήμερη προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα.

Άφησαν άριστες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του που θα διεξαχθεί τέλος Απριλίου.

Σύνθεση Ομάδας:  Κατερίνα Φαϊτά, Ειρήνη Ιασιμοπούλου, Μελίνα Καρδόνα, Ανία Σκορδίλη, Κωνσταντίνα Ραψομανίκη, Ίριδα Χατζηγεωργίου, Νεφέλη Αναλύτη, Λυδία Αναλύτη, Γλυκερία Ρέτση, Σήλια Κρασάκη, Αγαθή Μαγουλά, Ερμιόνη Μαρτζούκου.

Προπονητής:  Απόστολος Ρέτσης

Συνοδός:  Αριστοτέλης Αναλύτης