Αυλωνίτης: Απαράδεκτη η παράλειψη της Επετείου του Πολυτεχνείου

Αυλωνίτης: Απαράδεκτη η παράλειψη της Επετείου του Πολυτεχνείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ματαίως ανέμεναν οι θεσμικοί εκπρόσωποι στην Κέρκυρα την πρόσκληση για την τελετή κατάθεσης στεφάνων στην Επέτειο του Πολυτεχνείου.

16
Νοεμβρίου / 2019

Η πρόσκληση δεν ήρθε ποτέ, αφού δεν διοργανώθηκε τελετή  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης χαρακτήρισε αυτήν την παράλειψη «απαράδεκτη, αποδοκιμαστέα και πολιτικά ανιστόρητη»  και ενημέρωσε ότι με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων του Πολυτεχνείου που τοποθετήθηκε πέρισυ στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Γαλιατσάτου.

Το σχόλιό του στα social media: «Αναμένοντας, αφελώς πρέπει να ομολογήσω, σχετική πρόσκληση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για να συμμετάσχω σε τελετή απόδοσης τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου και στην εξέγερση τους, πήραμε την πρωτοβουλία, εγώ ως βουλευτής Κέρκυρας και η ΝΕ Κέρκυρας του ΣΎΡΙΖΑ, να καταθέσουμε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων του Πολυτεχνείου που τοποθετήθηκε πέρισυ στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Γαλιατσάτου.

Θεωρώ απαράδεκτη, αποδοκιμαστέα και πολιτικά ανιστόρητη τη παράλειψη αυτή από πλευράς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Η τελετή που έγινε κατά το 2018 εκεί, θα πρέπει να συνεχιστεί στο διηνεκές. Το οφείλουμε στους νεκρούς του Πολυτεχνείου και στους αγώνες τους.
Εμείς θα καταθέσουμε μόνοι μας στεφάνι αύριο Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις 11.00' η ώρα.
Θεωρούμε ύψιστο καθήκον και τιμή μας να το πράξουμε».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ